en traplift is een ongelofelijke aanwinst voor huishoudens van minder mobiele ouderen of mensen met een lichamelijke beperking. Zo’n lift is zelfs zo interessant en efficiënt dat de overheid ze steeds vaker vergoedt bij aankoop. Als oudere is het handig om, als je over minder mobiliteit beschikt, een traplift te laten installeren. Maar wat zijn nu de voordelen van zo’n lift? Hieronder lees je alle informatie.

De vele voordelen van een traplift

1. Veilig de trap op en af
Eerst en vooral is een dergelijke lift natuurlijk de perfecte voorziening om veilig de trap op en af te lopen. Voor mensen met een fysieke beperking of senioren die niet meer goed te been zijn, kan de trap opgaan een hele uitdaging zijn. Dankzij een professionele traplift met automatische bediening wordt het echter een stuk eenvoudiger.

2. Voor elke trap de beste oplossing
Daarbij bestaan er heel wat mogelijke trapliften, voor eender welke trap of woonstijl. Van klassiek ogende modellen tot moderne varianten met extra uitbreidingen, alles kan. Vertrouw je op het aanbod van een speciaalzaak, dan kan je ook nog eens advies vragen om de beste optie voor jouw situatie te vinden.

3. Kwaliteit is troef bij een traplift
Als je een traplift koopt, dan wil je natuurlijk een goede investering doen. Bij een gespecialiseerde aanbieder ben je hoe dan ook zeker van een breed gamma van uitstekende kwaliteit. Hierdoor gaat de traplift langer mee én ben je zeker dat de trap veilig af en opgegaan kan worden.

Huur een traplift voor jouw woning

Hoewel je natuurlijk een traplift kan kopen, is het huren van een traplift ook een mogelijkheid. Het voordeel? Je betaalt maandelijkse een kleine, vaste prijs – waar vaak ook nog eens onderhoud, garantie én een professionele service bij zijn inbegrepen. Op die manier kan je je woning uitrusten met een betrouwbare, veilige traplift die aan alle verwachtingen voldoet.

Daarbij komt ook nog eens dat de traplift helemaal voor jou op deskundige wijze wordt geïnstalleerd en afgebroken. Zo heb je er dus geen omkijken meer naar. Wil je ten slotte advies over trapliften, welke opties er zijn en meer informatie? Dan kan je gewoon advies vragen bij een speciaalzaak. Huur een traplift en de trap op en af gaan is geen enkele uitdaging meer – zelfs voor senioren of mensen met een verminderde mobiliteit. De overheid ondersteunt steeds vaker de aankoop van een traplift, dus profiteer daarvan!

Plateuliften

U wil het hefplatform of hefplateau in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in onze showroom te Waregem. Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel het hefplatform komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen. huislift

Traplift nodig?

De trapliften of stoelliften van Comfortlift passen op bijna elke trap. Vreest u geen geschikte traplift te vinden voor uw smalle trap? Comfortlift heeft de grootste diversiteit aan trapliften in België. Onze expert maakt een offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt voor een traplift.